Sverige – ett missionsland

2016 års missionstema handlar inte bara om historia! Sverige är idag ett missionsland och Gud sänder nu människor till oss för att vi ska få höra evangelium.

Sänd till Sverige är temat på ett seminarium du inte får missa under årskonferensen i Södertälje. Fokus kommer att vara på de människor som är sända till Sverige på olika sätt. Folk kommer av olika anledningar, kanske inte i första hand för att de är missionärer – men de har blivit det.

– Det här är ett perspektiv som jag önskar att vanliga svenskar reflekterar över. De som kommer kanske inte har valt att bosätta sig här, kanske inte ville hit men blev tvungna att fly och Gud använder dem här och nu, säger Erik Johansson, internationell missionssekreterare.

Årskonferensen handlar om att få människor att räta på ryggen och upptäcka att vi står i Guds tjänst. Vad ställer han framför näsan på oss som vi kanske inte ser?

Kom och möt människor som är sända hit. Hör deras berättelser, lär av deras överlåtelse, hängivenhet och metoder. Vi lyfter fram vilka verktyg som vi kan använda i våra lokala sammanhang för att hjälpa människor att komma till tro på, följa och älska Jesus Kristus.