En höst med ny Växtkraft

Växtkraft är en utvecklingsmöjlighet för dig och din förening som vill växa vidare i tro, uttryckssätt och samlingsformer. Det handlar både om att återupptäcka kärna och hitta nya vägar.

Varje grupp samlas en lördag per termin under tre terminer. Just nu är det mycket gott som är på gång. Växtkraft Värmland har precis startat upp, liksom Växtkraft Ångermanland, och i mitten av september fortsätter Växtkraft Gotland med sin tredje träff. Växtkraft Västerbotten startar, den 15 oktober, upp en ny process för föreningar som inte deltagit tidigare i Växtkraft men också för de föreningar som vill delta ytterligare en gång.
– Växtkraft har verkligen utvecklats och tagit en ny form med ett utarbetat arbetsmaterial till hjälp för processen. Det känns så spännande att se hur Växtkraft kontinuerligt fortlöper i distrikten utifrån de behov som finns. För er som redan deltagit finns det alltså en möjlighet att gå in i en ny växtkraftprocess, berättar Ingrid Lundström, EFS utvecklingskonsulent.

För dig som är sugen på att veta mer eller beställa arbetsmaterialet för växtkraftprocessen, kontakta: Ingrid Lundström, ingrid.lundstrom@efs.nu, eller respektive distrikt.