Upptäck Bibeln i din mobil

Allt fler går i dagens teknikskifte över till att läsa digitalt, och det finns många bibelappar att upptäcka. Att läsa digitalt har stora fördelar – som att man alltid kan ha Bibeln med sig, man kan läsa på språk man annars inte hittar och man kan enkelt utbyta idéer med andra kristna kring det man läser. Det finns dock utmaningar med att läsa på skärm, där den största är att man alltid riskerar att bli störd.

Youversion, har tillsammans med OneHope, under sommaren lanserat »Bibel-appen för barn«. Denna interaktiva barnbibel på svenska är ett samarbete mellan Bibeln idag och Folkbibeln. Den hittar du via: bible.com/barn eller bibelnidag.org/barnbibel.

2015 släppte Bibeln idag appen »Bibelstund« som syftar till att hjälpa församlingar, grupper eller enskilda med deras bibelläsning. Appen innehåller läsplaner, med eller utan kommentarer, för alla möjliga grupper och underlättar studier och diskussioner. Församlingar kan få hjälp att lägga in egna läsplaner, och läger som Livskraft samt EFS årskonferens har haft läsplaner i samband med sina konferenser.