Missionsföreståndare Kerstins första dag på jobbet

I augusti tillträder Kerstin Oderhem officiellt sin tjänst som EFS nya missionsföreståndare, men redan nu har hon börjat smaka på det som kommer. En tisdag i april hade hon sin första dag på kansliet i Uppsala. Här ger hon oss en glimt av sin dag.

04.45 Vaknar motvilligt och funderar några sekunder på varför klockan ringer. Jag kommer på att jag ska besöka kansliet i Uppsala. Spännande!

10.49 Framme i Uppsala. Försöker lista ut vilken buss jag ska ta. Läge A2 … Jag ser mig omkring och frågar första bästa person. Inser i samma sekund som jag ställt frågan att jag känner igen henne. Jag tittar rakt in i Ulla Skoogs leende ögon. Har lust att tacka för ett roligt Sommar i P1, men avstår.

11.15 Kliver in på kansliet och får ett varmt mottagande. Bra start! Sitter i möte med Stefan. Vi ska sortera arbetsuppgifter och samtalar om prioriteringar. Det är svårt, men spännande och efter ett tag växer en struktur fram.

15.00 Plötsligt blir fikarummet fullt av människor och jag får möjlighet att säga hej. Glad att få se alla.

16.00 En filmsnutt på 45 sekunder inför årskonferensen ska spelas in. Det blir några tagningar, sedan fler samtal, men nu mer om vad som är på gång.

18.11 Hemresa, några bilder tas vid tåget. Fullmatad med intryck. Känner förväntan inför hösten. Det blir fina arbetskamrater och spännande arbetsuppgifter.