Vad tar du med dig från årskonferensen?

Budbäraren stannade till i folkvimlet och frågade några av besökarna vad de tar med sig från årskonferensen.

Paulos Shune, Etiopien
– Mycket glädje. Jag hade inte förväntat mig att det skulle vara så många människor på konferensen. Det är lätt att tro det är väldigt få som kommer till gudstjänster i Sverige. Men här var det inte så! Det var så härligt att se! SEM
(Swedish Evangelical Mission) har verkligen en framtid.

Gunilla Stenberg, Åkullsjön
– Öppningsgudstjänsten, som var helt fantastisk! Med blåset, kören och allt. Det var härligt att känna att vi är så många. Det har varit en fin konferens överlag, men gudstjänsterna var extra bra. Jag var också på ett seminarium om internationella missionsresor och på ”Kreatid”, vilket jag är mycket nöjd över.

Elisabeth Nilsson, Umeå
– Johanna Björkmans predikan, som var otroligt bra. Den gick rakt in i hjärtat.

Olov Sjöström, Flarken
– Det är ju en rikskonferens. Ju fler som får komma hit och får en förståelse för att det här med riksplanet är en viktig del i hela organisationen. Är man ute i en förening finns det risk att inte värdera det.

Arnaldo Tiburzi, Skellefteå
– Dramat med Blå träffen-gruppen på lördagsgudstjänsten, som gjorde mig väldigt berörd. Sedan tycker jag att biskopens predikan var oerhört bra. Han är så varm och visar på en stor och öppen famn.

Matilda Djärf, Vadstena
– Jag tycker att det har varit kärnfulla predikningar. Blå träffen-inslaget som var med på gudstjänsten på lördagen uppskattade jag extra mycket.

Rebecca Hellgren, Norrköping
– Stämningen från Samuel Ljungblahds konsert. Den var jättebra. Det var en så skön atmosfär, människor var på. Och han skötte sig väldigt bra!

Nils-Gunnar Andersson, Norrköping
– Bönesamlingen i samband med årsmötet ligger varmt om hjärtat. Framför allt de böner som barnen och ungdomarna hade skrivit, det blev oerhört starkt för mig. Barnens och ungdomarnas betydelse i en konferens kan inte överskattas. Jag har förmånen att ha barn och barnbarn här. Det är ingen självklarhet i dag att få med sina barn på trons väg, utan det är Guds nåd.