Äntligen ny musik!

Cantio skivbolag släpper låten »Vi lyfter våra hjärtan till dig«.

EFS skivbolag, Cantio, har släppt singeln »Vi lyfter våra hjärtan till dig«. Sången är en svensk översättning av den danska låten »Vi løfter vores hjerter til dig«. Samuel Björling, musikinspiratör på EFS, hoppas att sången kan hjälpa till att i och genom allt få lyfta upp och proklamera namnet Jesus.

– Det är alltid angeläget att be och att vända sig till Gud i bön men inte minst i denna oroliga tid där vi ser nöd och lidande både i våra egna liv, i vårt samhälle och i omvärlden. När vi i bön lyfter blicken från bara oss själva och ber för vår omvärld, verkar Gud och vi kan få se förändring, säger Samuel.

På sång hörs Elin Redin och Joel Klintenberg. Text och musik är skriven av Arvid Asmussen och Simon Pedersen. De gläds över att lovsången nu också kommer att sjungas i Sverige. De säger: 

– Vi skrev sången till en ekumenisk bönevecka i Danmark 2020 med önskan om att vi skulle lyfta våra hjärtan, våra händer – verkligen hela vårt liv till Gud. Sången sjungs i hela Danmark och vi är glada att den nu också kommer att sjungas i Sverige!